Hvem er vi?

Theed Auto er en lokal brugtvognsforhandler, som er placeret i Fredericia.

Vi har meget erfaring vedrørende køb & salg indenfor bilbranchen, og har derfor et stort kunde og samarbejds netværk i hele landet.

Vi går derfor meget op i at kunden får den service og rådgivning de fortjener. Det gælder uanset om du køber en bil hos os eller blot kommer forbi til en uforpligtende snak.

Vi sætter en stor ære i at glæde vores kunder, og gør derfor alt hvad vi kan for at give dig en god oplevelse fra start til slut.

Skulle det ske at du ikke har den store forstand på biler eller ikke ved hvad du helt præcis går efter, så lytter, rådgiver og hjælper vi dig selvfølgelig med hvad der passer bedst til dine ønsker.

Hos os får du en brugt bil i højeste kvalitet

Vores mekaniker gennemgår, reparerer og servicere nemlig de biler som vi opkøber, hvorefter vi sælger dem videre. Du kan på den måde være helt tryg ved, at du kommer til at være godt kørende, når du triller ud fra vores butik med din nye bil.​

Kort sagt - Så er vi ikke tilfredse før du er tilfreds, og vi vil gøre alt hvad vi kan for at du forlader butikken med et smil på læben.​

Book en prøvetur her

Hos Theed Auto kan du nemt og enkelt book din prøvetur online. 

Har du fundet en bil, som du er interesseret i? Du er altid velkommen til at kontakte os via formularen eller på telefon med henblik på at få en prøvetur i vores biler.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Giv os et kald

Ring på: 28 14 52 11

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.

​Theed Auto ApS

Telefon: 28 14 52 11

info@theedauto.dk 

Egeskovvej 147

7000 Fredericia

Se rutevejledning

Åbningstider

Mandag - Fredag: 10.00 - 17.00
​Lørdag - Søndag: Efter aftale

Derudover kan vi åbne efter dine behov. Ring til os.

CVR-nummer: 42785776