Sælg din brugte bil nemt og hurtigt hos Theed Auto

Nem og tryg bilhandel

Hos Theed Auto forstår vi værdien af enkelthed og sikkerhed, når du skal sælge din brugte bil. Vi tilbyder en strømlinet proces, der sikrer en hurtig og retfærdig handel for alle parter. Med vores erfaring i branchen og et dedikerede hold, står vi klar til at guide dig gennem hvert trin.


Du finder vores forhandler i Fredericia, hvor vi gennem årene har hjulpet glade og tilfredse kunder med salg af biler fra hele trekantområdet, herunder Vejle, Kolding og Middelfart.

Få den bedste pris

Med vores ekspertise i bilmarkedet sikrer vi, at du får den bedst mulige pris for din brugte bil. Vores vurderingsproces er gennemsigtig og baseret på bilens tilstand, markedspris og andre relevante faktorer.


Hos Theed Auto er service nøgleordet. Vi tager os tid til at forstå dine behov og forventninger, hvilket sikrer en tilfredsstillende handel for dig. Vi er altid klar med rådgivning og svar på dine spørgsmål. Sælg din brugte bil allerede i dag. Kontakt os og hør nærmere eller brug formularen herunder, så vender vi tilbage med en god pris på din bil.

Få en god pris på din brugte bil

Hos Theed Auto køber vi gerne din gamle bil. Det gælder både hvis du køber en ny bil hos os eller hvis du blot vil af med din bil.​

 
 
 
 
Upload billede af bilen *
 

Kontaktoplysninger

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Theed Auto ApS

Telefon: 28 14 52 11

info@theedauto.dk 

Egeskovvej 147

7000 Fredericia

Se rutevejledning

Åbningstider

Mandag - Fredag: 10.00 - 17.00
​Lørdag - Søndag: Efter aftale

Derudover kan vi åbne efter dine behov. Ring til os.

CVR-nummer: 42785776